Cégismertető

DYNAIR®

dynair_prosp_csarnok

A DYNAIR-t 1986-ban alapították. Néhány év alatt a fejlesztéseknek az elkötelezettségnek és a lelkesedésnek köszönhetően a polgári és az ipari alkalmazásoknak megfelelő ventilátorok széles skáláját építették ki. Széleskörű hazai és nemzetközi értékesítési hálózattal.

A DYNAIR vezető szerepet tölt be a ventilátorok területén, több, mint 40 termékcsaládot kínálnak: axiális ventilátorok, tornyok, centrifugális ventilátorok, zárt ventilátorok, hőcserélők, tűzálló és savtartalmú változatok, magas hőmérséklettűrők, sebességszabályozóval ellátott típusok és a háztartási ventilátorok teljes skálája. Mindezt hagyományos katalógusokban és teljes digitális verzióban illusztrálják, amelyek teljes körűek a műszaki adatokkal és a tényleges alkalmazásokkal.

A DYNAIR garantálja ügyfelei számára a folyamatos kutatás és fejlesztés politikájának eredményeit, olyan kiváló minőségű alkatrészek felhasználásával, amelyek megfelelnek a vonatkozó szabványoknak, különös tekintettel a biztonságra. A teszteléssel és ellenőrzéssel ellátott szabványos munkavégzési eljárások biztosítják, hogy a minőség soha ne változzon.

Gyártási kapacitásunk biztosítja, kereskedőink számára a késztermékek és alkatrészek ellátását, valamint műszaki és értékesítési tanácsokkal és gyors szállítással segítjük ügyfeleinket az értékesítés előtt és után egyaránt.