Dynair REC Pro 80R hővisszanyerő entalpiás hőcserélővel

Kompakt berendezés beltéri elhelyezésre (kérésre kültéri is lehet) 4500 m3/h-ig, irodák, lakóterek, műhelyek, éttermek energiatakarékos szellőztetésére. Összesen 8 gépméret áll a rendelkezésünkre.

Felépítése:

Szendvics szerkezetű panelok 10 mm vastag (300-1200 gépméretek) vagy 20 mm vastag (1600-4500 gépméretek) hő- és hangszigetelő réteggel.

Nagy hatásfokú lemezes hővisszanyerő alumíniumból, természetesen rozsdamentes acél kondenztálcával, kondenzelvezető csonkkal.

A befúvóági és a kidobóági ventilátor is előrehajló lapátozású, egyfázisú háromfordulatú (1200-3500) vagy egyfázisú kétfordulatú (300-600), ill. háromfázisú kétfordulatú (4500) motorral.

A befúvó és a kidobó ágban is található egy-egy G3 szűrő.

Az alapgéphez tartozékok széles skálája építhető, mint pl. a melegvizes fűtőkalorifer, a hidegvizes hűtőkalorifer, fagyvédelmi termosztát, szűrőelpiszkolódás-érzékelő. Kérjük ezekkel, a lehetséges vezérlésekkel, ill. a kiválasztással kapcsolatban egyeztessen mérnökeinkkel.

KATALÓGUS

A REC PRO 80 R sorozat hővisszanyerő egységei úgy lettek kialakítva, hogy megfeleljenek az épületek olyan szellőztető rendszerekkel történő felszerelésének, amelyek alacsony energiafogyasztást, magas aeraulikus teljesítményt és magas beltéri levegőminőséget biztosítanak.

Ezek könnyen integrálhatók a hagyományos fűtési és légkondicionáló rendszerekkel, és konstrukciójuk optimális a csatorna szereléséhez álmennyezetben és az egész évszakos üzemben.
Az egységek nagy hatékonyságú (> 80%) levegő-levegő típusú hővisszanyerő rendszerrel vannak ellátva, entalpia rotorral.
A sorozat 4 méretben érhető el, 5,700 és 23,500 m3 /h között.