,

Dynair BOX-CA dobozos ventilátor

A BOX-CA egység a légszűrés és szagtalanítás ideális megoldása. Alkalmazható kereskedelmi egységekben (bárok, éttermek, stb.), valamint olyan ipari létesítményekben, ahol a zaj és a kellemetlen szagok okoznak problémát. A levegőminőséget több szűrőréteg garantálja, amelyeken a szennyezett levegő keresztülhalad a levegőáramlás során. Az alacsony zajszintet a duplafalú, vastag zajszigetelő panel biztosítja.  -15°C és +50°C közötti levegő szállítására alkalmas.

A termék megfelel az Európai Unió környezetbarát tervezési irányelveinek.
ErP irányelvek szerint gyártott ventilátorok

KATALÓGUS

Felépítés:

  • A berendezés váza extrudált alumíniumból, az oldalfalak horganyzott acéllemezből készülnek.
  • Zajelnyelő belső panelek, önkioltó techno-polimer anyagból.
  • Kettős beömlésű radiál ventilátorral szerelve, állítható görgős szíjhajtással. A ventilátor és a motor egy közös, zaj- és rezgés-szigetelt emelvényen találhatóak, a ventilátor szívóoldalához egy flexibilis csatlakozó kapcsolódik.
  • A szűrőrendszer egy hullámosra hajtogatott poliészter előszűrőből  (G3 osztályú), egy táskás szűrőből(F7 osztályú) és egy aktív szénpatronos szűrőből áll.
  • Háromfázisú, aszinkron motor, IP55 védelemmel, F osztályú szigeteléssel, CE jelöléssel ellátva, az alábbi nemzetközi szabványoknak megfelel: IEC 60034, IEC 60072, EMC 2014/30/UE, LVD 2014/35/UE. Folyamatos „S1” üzemelésre alkalmas változatlan terhelésen.

Tartozékok:

  • Időjárásálló fedél.

Ha akármilyen kérdése akadt, itt felveheti a kapcsolatot a KOMPEL Kft-vel.