,

Dynair-REC Pro 75 hővisszanyerő

A REC PRO 75 ipari felhasználásra tervezett hővisszanyerő egység, amely könnyen integrálható nagy méretű ipari létesítmények már létező szellőztető-, vagy légkondícionáló rendszereibe. Az akár 75%-os  hatásfokú, alumíniumlemezes hőcserélőjének köszönhetően megfelel az EU 1253/2014 előírásoknak. A szűrőrendszer szintén nagyon hatékony, minimális ellenállást kelt a szívóoldali M5 osztályú és a nyomóoldali F7 osztályú szűrők kombinációja. A ventilátor egy hátrahajló lapátozású járókerékkel van ellátva, amely közvetlenül az EC motorra van szerelve. 6 különböző méretben elérhető, amelyek mindegyike alkalmas függőleges, vagy vízszintes beszerelésre, a gépek légszállítása 450-től 5000 m3/h-ig terjed.

A termék megfelel az Európai Unió környezetbarát tervezési irányelveinek.

 

KATALÓGUS

Felépítés:

  • A gép háza duplafalú panelekből készült, 25 mm vastag kőzetgyapot szigetelőanyaggal, amely AS120 osztályú tűzvédelmi besorolással rendelkezik. A külső réteg festett acéllemezből, míg a belső horganyzott acéllemezből készült
  • Beépített kikerülő légcsatorna a „free-cooling” funkcióhoz, amellyel hővisszanyerás nélküli szellőztetést tesz lehetővé.
  • A szűrőket a gép oldalán elhelyezett zárható ajtókon keresztül cserélhetjük ki, a teljes gépezet belsejéhez az oldalsó panelek leemelésével férünk hozzá.
  • Ezek a berendezések egy elektronikus vezérlőt is tartalmaznak, amellyel a szellőztetés mértékét, hőmérsékletet tudjuk kezelni, illetve láthatjuk a szűrők elhasználtságát, hozzáférhetünk a heti programozás menüponthoz, és aktiválhatjuk a kiolvasztás funkciót, amennyiben a vizes fűtőkaloriferrel is fel van szerelve a készülék.
  • A kiegészítők széles választékát az angol nyelvű katalógusban láthatja.

Kérésre elérhető:

  • AQS – szén-dioxid érzékelő amelyet a légcsatornába szerelhetünk
  • DPS –  nyomáskülönbség érzékelő

Ha akármilyen kérdése akadt, itt felveheti a kapcsolatot a KOMPEL Kft-vel.