Dynair-REC Pro 75 hővisszanyerő

Kompakt berendezés beltéri elhelyezésre (kérésre kültéri is lehet) 4500 m3/h-ig, irodák, lakóterek, műhelyek, éttermek energiatakarékos szellőztetésére. Összesen 8 gépméret áll a rendelkezésünkre.

Felépítése:

Szendvics szerkezetű panelok 10 mm vastag (300-1200 gépméretek) vagy 20 mm vastag (1600-4500 gépméretek) hő- és hangszigetelő réteggel.

Nagy hatásfokú lemezes hővisszanyerő alumíniumból, természetesen rozsdamentes acél kondenztálcával, kondenzelvezető csonkkal.

A befúvóági és a kidobóági ventilátor is előrehajló lapátozású, egyfázisú háromfordulatú (1200-3500) vagy egyfázisú kétfordulatú (300-600), ill. háromfázisú kétfordulatú (4500) motorral.

A befúvó és a kidobó ágban is található egy-egy G3 szűrő.

Az alapgéphez tartozékok széles skálája építhető, mint pl. a melegvizes fűtőkalorifer, a hidegvizes hűtőkalorifer, fagyvédelmi termosztát, szűrőelpiszkolódás-érzékelő. Kérjük ezekkel, a lehetséges vezérlésekkel, ill. a kiválasztással kapcsolatban egyeztessen mérnökeinkkel.

KATALÓGUS

A REC PRO 75 sorozat hővisszanyerő egységei úgy lettek kialakítva, hogy megfeleljenek az épületek szellőztető rendszerekkel való felszerelésének, amelyek alacsony energiafogyasztást, magas aeraulikus teljesítményt és magas beltéri levegőminőséget biztosítanak.

Az új EU 1253/2014 szabványnak megfelelően nagy hatékonyságú, ellenálló lemezes hővisszanyerő egységgel (száraz körülmények között, a 67% -os törvény által előírt minimális hatékonyságot meghaladóan) felszereltek, rendkívül alacsony nyomású cseppekben ( F7 a friss levegőn és M5 a helyiség levegő kipufogójában, az EN 779: 2012 szerint számított hatékonyság), valamint az elülső ívelt lapátok ventilátorokkal, amelyek közvetlenül az EC motorokkal vannak összekapcsolva, garantálva a teljesítmény felszívódását, jóval a normál határérték alatt.
Ezek könnyen integrálhatók a hagyományos fűtési és légkondicionáló rendszerekkel, és konstrukciójuk optimális a csatorna szereléséhez álmennyezetben és az egész évszakos üzemben.
A sorozat mind függőleges, mind vízszintes kialakításban és 6 méretben áll rendelkezésre, 450 és max 4.300 m3/h között.