,

Dynair DIC energiatakarékos radiálventilátor előrehajló lapátozással

A DIC széria ventilátorai olyan ipari felhasználásra lettek tervezve, ahol kis mennyiségű levegőt kell megmozgatni, azonban magas nyomáson. Maximum 100°C hőmérsékletű tiszta, vagy füstös levegő szállítására alkalmasak, azonban poros levegővel egyáltalán nem használhatóak. 5 különböző méretben elérhetőek, 100-180 mm átmérőjű járókerekekkel, amelyek közvetlenül a motorra vannak rögzítve. A ventilátor kürtője és ezáltal a kifúvás iránya egész egyszerűen állítható 45°-ként, a teljes berendezés szétszerelése nélkül.

Légszállítás: akár 2 700 m3/h
Max. össznyomásnövekedés: 1 050 Pa
Maximális üzemi hőmérséklet: 100 °C

A termék megfelel az Európai Unió környezetbarát tervezési irányelveinek.
ErP irányelvek szerint gyártott ventilátorok

KATALÓGUS

KIEGÉSZÍTŐK

Felépítés:

  • Csigaház kürtő acéllemezből, epoxi festékkel bevonva.
  • Egy oldalról szívó kialakítás, mindenhol azonos szélességű járókerékkel, amely horganyzott acélból készült, és közvetlenül a motorra van rögzítve (5-ös kivitel).
  • Az alapbeállítás az óramutató járásának ellenkezően 270°-ban elforgatott kifúvási irány.
  • Egy- , vagy háromfázisú aszinkron B35 szabványforma motorok, IP55 védelemmel és F osztályú szigeteléssel, CE jelöléssel ellátva, az alábbi nemzetközi szabványoknak megfelelnek: IEC 60034, IEC 60072, EMC 2014/30/Ue, LVD 2014/35/UE.
  • A DIC 100 T és M modellek IP44 védelemmel, B osztályú szigeteléssel ellátott, B14 szabványformájú motorokkal vannak felszerelve.

Tartozékok:

  • Szívó-, és nyomóoldali védőrács az UNI 12499 szabványnak megfelelően gyártva, időjárásálló bevonattal.
  • Acéllemezből készített motortartó állvány.

Kérésre elérhető:

Beszerelés:

  • Az előrehajló lapátozású radiál ventilátorokat kizárólag olyan csőrendszerbe szabad telepíteni, amelyben valamilyen ellenállás (pl.: állítható zsaluk) csökkentik a légáramlást, oly módon, hogy a motor ne vehessen fel túl sok áramot a plakettjén feltüntetett értékhez képest.

Ha akármilyen kérdése akadt, itt felveheti a kapcsolatot a KOMPEL Kft-vel.